Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

«Make Limnos,not War»


Η εταιρία Bohemia_Interactive επανέρχεται και απαντάει στους Έλληνες πολιτικούς που δημιούργησαν θέμα για την έκδοση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού arma3, με μπλουζάκια που φέρουν τη φράση «Make Limnos, not War». 

Το arma3 είναι ένα εικονικό παιχνίδι, το οποίο αγαπά ανά τον κόσμο εκατομμύρια παικτών.Στην καινούργια του έκδοση, που θα κυκλοφορήσει το 2012, επέλεξε το νησί της Λήμνου για να εξελιχτεί το μύθευμα σε φυσικό εικονικό περιβάλλον.

Το ηλεκτρονικό παιχνίδι «Arma 3» εξελίσσεται στα 2025 και σύμφωνα με το παιχνίδι εμφανίζει τη Λήμνο να έχει καταληφθεί από 200 Ιρανούς.
Οι πολιτικοί και οι διαχειριστές της Λήμνου αντί λοιπόν να πούνε μπράβο στην εταιρία Bohemia_Interactive που δωρεάν διαφήμιζε το νησί τους, άρχισαν τα παρατράγουδα.
 Μέχρι και επερώτηση στη βουλή έγινε για το θεαθήναι φυσικά και για να δημιουργήσουν ντόρο.
Επικαλέστηκαν ότι με το ηλεκτρονικό παιχνίδι Arma3 θίγονται ζητήματα εθνικής ασφάλειας.
Αποτέλεσμα των αντιδράσεων να αντιμετωπιστούν οι λημνιοί ως γραφικοί.
Ένα από τα πολλά σχόλια του διαδικτύου είναι και το ακόλουθο.
«Έκανα το φανταριλίκι μου στο αεροδρόμιο...θυμάμαι μια μέρα είχαμε λίγο τρέξιμο γιατί έπιασαν έξω στο δρόμο έναν Τούρκο με ένα φακό ίσα με το μπόι μου που τράβαγε φωτογραφίες. Δεν τον πήραν χαμπάρι οι δικοί μας (της αεροπορίας)...τυχαία πέρναγε ένα τζιπάκι του στρατού και τον είδαν. Συμφωνώ με τον Darkego, αν θέλουν να κάνουν κάτι δεν θα καταφύγουν στο παιχνίδι».
Σήμερα η εταιρία επανέρχεται με μπουζάκια που απεικονίζουν τη Λήμνο στα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας με τη φράση «Make Limnos, not War».
Δείγματα από τα μπουζάκια της εταιρίας Bohemia_Interactive υπάρχουν στην ιστοσελίδα:http://www.zazzle.com
Ελπίζω ότι δεν θα κάνουν επερώτηση και για τα μπλουζάκια…
Ευαγγελία Χ.Λιάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου