Αποχαιρετώντας το 2022


 Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος είναι άχρονος. Απλώς εμείς οι κοινοί θνητοί επιχειρούμε συχνά να τον οριοθετήσουμε διαμοιράζοντας τον σε έτη, μήνες, ημέρες, ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα.

Το 2022 ήταν μια ενδιαφέρουσα και αρκετά εντυπωσιακή χρονιά που μοιάζει κυρίως με τις πρωινές ηλιαχτίδες που χαϊδεύουν τη γη μετά από μια νύχτα με καταιγίδα.Κάπως έτσι οι περισσότεροι από εμάς αντιληφθήκαμε το 2022 και καθώς οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολοι η σημασία του είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα προηγούμενα δυο χρόνια σόκαραν την ανθρωπότητα η οποία παγωμένα κλήθηκε να αντιληφθεί την αλήθεια εκφράζοντας την με την ευχή “την υγεία μας να έχουμε”. Πόσες σταθερές άλλαξαν; Πόσα μηνύματα ελήφθησαν; Ελήφθησαν ή μήπως δεν παραλήφθηκαν; Ποιος ξέρει;

Σε προσωπικό επίπεδο το 2022 ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά. Συμμετοχή σε Ποιητικές Ανθολογίες, Συλλογές Διηγημάτων και πρωτοποριακών βιβλίων όπως η συμμετοχή μου στο καινοτόμο βιβλίο του κ.Διονύση Βαλλιανάτου. Μα πάνω απ’ όλα ήταν μια χρονιά στην οποία συμπορευτήκαμε με πολύ σημαντικούς κι υπέροχους ανθρώπους και λάβαμε πολύ αγάπη.

Με αγάπη προς τους αναγνώστες του kokkinovraxos ατενίζουμε το 2023 και ευχόμαστε Υγεία, Χαρές και Πρόοδο.

Με εκτίμηση

Ευαγγελία Λιάπη









Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη