Παραίτηση της Ευαγγελίας Λιάπη από το Σύλλογο Καμινιωτών Λήμνου η Πολιόχνη


Δελτίο Τύπου
Η Ευαγγελία Λιάπη υπέβαλε σήμερα 1/7/2020 την παραίτηση της από Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Καμινιωτών Λήμνου η Πολιόχνη επικαλούμενη λόγους ηθικούς, αξιοπρέπειας και παιδείας.
Στην παραίτηση της αναφέρεται στο πρόσφατο Ψήφισμα για το Νοσοκομείο που κατέθεσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Σύλλογος αναφέροντας πως τόσο ο γραμματισμός όσο και η διανόηση του κειμένου δεν τη βρίσκουν σύμφωνη καθώς δεν είναι αυτή η συντάκτρια του κειμένου.
Το μοναδικό κείμενο εκ μέρους του Δ.Σ για το 2020 το οποίο φέρει την υπογραφή της είναι ο πρόλογος του βιβλίου που εξέδωσε πρόσφατα ο Σύλλογος.
Δηλώνει επίσης ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ για το ποσό που αποφάσισε ο Σύλλογος να δαπανήσει για τη συμμετοχή μέλους σε Συνέδριο καθώς λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συμμετείχε στο αντίστοιχο Δ.Σ και η ενημέρωση της έγινε από ανάρτηση μέλους που για τον ίδιο λόγο παραιτήθηκε.
Ευχαριστεί ολόψυχα τους Καμινιώτες και τους Λήμνιους για την αγάπη τους τόσο στην ίδια όσο και στο μπλογκ της κι αποχωρεί από το Σύλλογο καθώς δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη